Over Chi Nieuw bewustzijn

Welkom

Chi nieuw bewustzijn

Chi, voorheen gevestigd in de Reigerstraat, verhuisde in 2013 naar de Boschstraat 125. Ruim een jaar geleden nam Monique Thérèse Adriaansen de winkel over van Thomas Brand. Haar komst ging gepaard met vrolijke bloemen voor de winkel, maar er veranderde meer. ‘Het nieuwe bewustzijn’, dáár gaat het volgens Monique uiteindelijk om in deze snel veranderende tijd.

Steeds meer mensen ontdekken dat veranderingen die we graag willen zien zowel buiten onszelf als in ons privéleven, vanuit ons hart gecreëerd kunnen worden door het eigen scheppend vermogen.

Dit innerlijk proces naar onze oorspronkelijke kracht noemen we het nieuwe bewustzijn. In de winkel zijn de artikelen en in de ruimtes achter de winkel vinden de activiteiten plaats, die dit proces naar het bewustzijn kunnen ondersteunen.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10.00 – 17.30

Woensdag

10.00 – 17.30

Donderdag

10.00 – 17.30

Vrijdag

10.00 – 17.30

Zaterdag

10.00 – 17.00

Zondag

Gesloten

Winkel voor het nieuwe bewustzijn

Zo’n artikel kan zijn een steen, een klankschaal, een boek, een essentiële olie, meditatie- en yoga artikelen, cbd-oliën en inspirerende ontmoetingssessies die ons in ons hart brengen. De activiteiten die plaatsvinden zijn: Klankschaalconcerten (iedere 2 weken), geleide meditaties, Buikdanslessen, dansworkshops, Didgeridoo- en Yogalessen. Ook zijn er nog ruimtes te huur.

Het mooie aan de winkel is dat we voor iedereen iets te bieden hebben. Zowel voor iemand die een leuk cadeautje zoekt als voor coaches die producten inkopen voor begeleidingssessies of mensen die ondersteuning zoeken in het proces waar ze doorheen gaan.